Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
inloggen € 0.00
inloggen
€ 0.00

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of wilt u hulp bij het zoeken? Neem dan contact met ons op

info
012 - 3456789
KIS Gel Wax 150 ml Bekijk groter

KIS Gel Wax 150 ml

Nieuw product

Kis Gel Wax geeft extreme glans en ongekende souplesse met flexibele versteviging. De gel wax is ideaal voor creatieve accenten. Kis Gel Wax plakt niet en geeft een lichte wetlook. De UV-filters in de wax beschermen het haar tegen schadelijke invloeden van zonlicht.

Meer details

€ 7.85 (Excl. BTW)
€ 9.50 (Incl. BTW)

-€ 1.45

€ 10.95 incl. btw

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Op Voorraad
Klik en bestel:

Op werkdagen voor 18:00 besteld, volgende dag in huis.

Datasheet

MerkBabylissPro
Inhoud150 ml
HoofdproductHaarstyling
ProductsoortGelwax
HaartypeAlle Haartypes

Specificaties

Kis Gel Wax geeft extreme glans en ongekende souplesse met flexibele versteviging. De gel wax is ideaal voor creatieve accenten. Kis Gel Wax plakt niet en geeft een lichte wetlook. De UV-filters in de wax beschermen het haar tegen schadelijke invloeden van zonlicht. De gel wax houdt pluis onder controle en is petroleumvrij.

Gebruik Kis Gel Wax:

Verdeel een beetje Kis Gel Wax in de handpalmen en breng het aan op vochtig of droog haar. De wax is ook geschikt voor het stylen van creatieve accenten.

Resultaat Kis Gel Wax:

Met Kis Gel Wax is het haar op de meest creatieve manieren te stylen. Het haar verkrijgt een extreme glans, geniet van een flexibele versteviging en pluizigheid wordt gecontroleerd.